Cleveland részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Da Doggone Daddy-Daughter Dinner Dance

Osszd meg és szeresd

Cleveleand véletlenül elüti Rallo kutyáját, de nem mondja el neki. Közben Cleveland Jr. nem találja a helyét az új iskolában. Roberta az Apa-lány táncestre készül, Cleveland mindent megpróbál, hogy Roberta elmenjen vele a bálba.

Da Doggone Daddy-Daughter Dinner Dance - 1. évad 2. rész - Cleveland részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A clevelandreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com